Κύπελλο Ελλάδος: Άνετη επικράτηση για τον Πανσερραϊκό στην Καισαριανή

Ο Πανσερραϊκός πέρασε χωρίς να πιεστεί το εμπόδιο του Αστέρα Καισαριανής κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-0.  Τα γκολ σημείωσαν στο 41ο λεπτό ο Μασκανάκης και στο 84ο ο Αλέξιτς.

Με τρεις, από τις συνομικά πέντε αναμετρήσεις του προγράμματος (οι άλλες δύο θα διεξαχθούν στις 9/10), ξεκίνησε σήμερα (7/10) η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία μπήκαν και οι ομάδες της Super League πλην των πέντε που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δηλαδή ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αρης.

 

Στην αναμέτρηση επιπέδου... Super League, ο Βόλος νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Κρήτης, μεταξύ των Χανίων και του ΟΦΗ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό.

 

Δεν έχει οριστεί ακόμη η αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Παναιτωλικό, αφού η ομάδα της Ρόδου εξασφάλισε μόλις την περασμένη Τετάρτη (4/10) την πρόκριση, νικώντας το Αιγάλεω, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν εκκρεμότητες από την 3η και την 4η φάση, με συνέπεια ο Ατρόμητος και η Λαμία να περιμένουν ακόμη να μάθουν τους αντιπάλους τους.

 

Χωρίς αγώνα προκρίνονται στη φάση των «16» οι Καλλιθέα, Νίκη Βόλου και ΑΕΛ.

 

Τα αποτελέσματα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

 

 

 

Αχαρναϊκός-Κηφισιά              0-2

 

Μικρασιατικός-Πανσερραϊκός      0-2

 

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος              1-2

 

Καμπανιακός-Αστέρας Τρίπολης   09/10

 

Χανιά-ΟΦΗ                      09/10

 

 

 

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της 5ης φάσης:

 

 

 

Πανθρακικός/Εθνικός ή Γιούχτας-Ατρόμητος

 

Διαγόρας-Παναιτωλικός

 

Λεβαδειακός ή Αιολικός/Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία

 

 

 

Προκρίνονται άνευ αγώνα στην 6η φάση:

 

Καλλιθέα, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 07 Οκτ. 2023 - 19:34