Κοπή βασιλόπιτας του Περιφ. Τμήματος Σερρών του Ε.Ε.Σ.

Ο π. Αθανάσιος ευλογεί τ η βασιλόπιτα του Π.Τ. Σερρών του Ε.Ε.Σ.

Εορταστική εκδήλωση διοργάνωσε το διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ELPIDA RESORT» της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, στις 11 π.μ. της Κυριακής 22 Ιανουαρίου και σημείωσε επιτυχία από κάθε άποψη.

malliaras_theodoridou_erithros_stavros_serron_vasilopita_2023.jpg

Η κ. Μ. Θεοδωρίδου με τον πρόεδρο  του Επιμελητρίου κ. Αθαν. Μαλλιαρά

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Αθανάσιος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Θεολόγου. Στη συνέχεια προσφώνησε τους προσκεκλημένους η πρόεδρος του Τμήματος κα Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία τόνισε ότι στα χρόνια της πανδημίας το Π.Τ. Σερρών του ΕΕΣ, όχι μόνο δεν περιήλθε σε αδράνεια, αλλά αντιθέτως το κοινωφελές έργο του αυξήθηκε, καθώς οι εθελοντές χρειάστηκε να προσφέρουν βοήθεια σε ασθενείς, ενώ ενισχύθηκαν ευάλωτες ομάδες με διάφορα είδη διατροφικής ανάγκης.

Ακολούθως, από βίντεο γουόλ προβλήθηκαν στιγμιότυπα από την κοινωφελή δράση όχι μόνο του Π.Τ. Σερρών του ΕΕΣ, αλλά και της κεντρικής διοίκησης.

kopi_basilopitas_ees_1.jpg

Η κ. Μ. Θεοδωρίδου κόβει τη βασιλόπιτα υπό το βλέμμα μιας Εθελόντριας.

Ακόμη, η κα Μ. Θεοδωρίδου ανακοίνωσε ότι το Δ.Σ. του Τμήματος αποφάσισε να τιμήσει την κα Αθηνά Απταλίδου, η οποία υπηρέτησε με συνέπεια επί 35 χρόνια ως Γραμματέας των γραφείων του Τμήματος.

Επίσης, η κα Μ. Θεοδωρίδου ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Αθαν. Μαλλιαρά, διότι μερίμνησε για την προσφορά στο Π.Τ. Σερρών του ΕΕΣ ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

kopi_basilopitas_ees_2.jpg

Η πρόεδρος του Π.Τ. Σερρών  με την τιμηθείσα κ. Αθηνά Απταλίδου.

Κατά την κοπή της βασιλόπιτας, το τυχερό νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι των Εθελοντών Σαμαρειτών  Διασωστών. Τέλος, διανεμήθηκαν σε όλους-λες ατομικά βασιλοπιτάκια. Το νόμισμα βρήκε η κα Ευδοκία Χρηστομάτη, προς την οποία η διοίκηση του Τμήματος χάρισε ένα κόσμημα λαιμού.

Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές, Θεόφ. Λεονταρίδης, Αναστ. Χατζηβασιλείου, Φωτ. Αραμπατζή, Κων. Μπούμπας και Λευτ. Αβραμάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παν. Σπυρόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Σερρών Βασ. Κατιρτζόγλου, η αντιδήμαρχος Σωτ. Πάνου με το σύζυγο της Αναστ. Αναστασιάδη, νομίατρο Σερρών, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρύσα Παλάζη και ο πρόεδρος του Επιλεμητηρίου Σερρών Αθαν. Μαλλιαράς.    

kopi_basilopitas_ees_4.jpg

Η τυχερή του νομίσματος Ευδοκία Χρηστομάτη με την πρόεδρο του Π.Τ. Σερρών του Ε.Ε.Σ.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών Αγγ. Βάκαλος με την σύζυγο του, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Νικ. Φαρμάκης, η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Στέλλα Ελευθεριάδου, η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ελληνίδων Κυριών ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ Δουκαίνη Ζαπριάνου – Χηνοπούλου, καθώς και μεγάλος αριθμός Εθελοντριών, Εθελοντών και Διασωστών του Π.Τ. Σερρών του ΕΕΣ.    

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 24 Ιαν. 2023 - 10:14