Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα παιδιά του μπαλέτου της ΚΕΔΗΣ με τον «Μάγο του Οζ» στα «Αστέρια»

Το βράδυ της Παρασκευής, 30 Ιουνίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα στον κινηματοθέατρο «Αστέρια», τα παιδιά των τμημάτων μπαλέτου και χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ανέβασαν μια εξαιρετική μουσικοχορευτική - θεατρική παράσταση το γνωστό παραμύθι «Ο Μάγος του Οζ».

Το παραμύθι δημοσιεύτηκε το 1899. Η Ντόροθι, η γλυκύτατη ηρωίδα του Λίμαν Φρανκ Μπάουμ, ζωντανεύει εδώ σε μια μοναδική διασκευή για παιδιά. Ένας κυκλώνας παρασύρει την Ντόροθι σε μια μαγική χώρα. Για να γυρίσει στην πατρίδα της, πρέπει να βρει το Μάγο του Οζ. Στο δρόμο της θα αποκτήσει τρεις φίλους: το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Άνθρωπο και το Δειλό Λιοντάρι. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν για να βρουν το Μάγο του Οζ. Εκεί, όμως, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη... 

Η παράσταση η οποία διοργανώθηκε με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων χορού και μπαλέτου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., είχε πλούσια σκηνικά, πολλά κουστούμια, διαφορετικά για κάθε σκηνή, ευρηματικότητα, εξαιρετικές μουσικές επιλογές, σκηνοθετικές εκπλήξεις, πολλά χαμόγελα μα και δάκρυα χαράς και συγκίνησης λίγο πριν πέσει η αυλαία.  Τα παιδιά παρουσίασαν τις ικανότητές τους επί σκηνής ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους με τις καλλιτεχνικές και χορευτικές τους επιδόσεις, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα και ανανεώνοντας το ραντεβού τους με πολλές υποσχέσεις για τη νέα χορευτική περίοδο.

Με το τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βεβαιώσεις σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στα μαθήματα μπαλέτου και χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την περίοδο 2016 - 2017 ενώ γονείς, φίλοι και θεατές συνεχάρησαν τη δασκάλα χορού κ. Όλγα Γιάζοβσκιχ - Χαραλαμπίδου ως χορογράφο - υπεύθυνη διδασκαλίας αλλά και για τη σκηνοθεσία της στη συγκεκριμένη παράσταση.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 03 Ιουλ. 2017 - 15:39