Το Κέντρο «ΟΑΣΙΣ» δίπλα σε προσπάθειες που αποσκοπούν στην πρόληψη της ψυχοκοινωνικής υγείας των νέων

Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ» συμμετείχε φέτος στο πρόγραμμα με θέμα: «Ασφαλής και σωστή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά», το οποίο υλοποιήθηκε σε πέντε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Σερρών.

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, σχεδίασε μια βιωματική παρέμβαση επτά συναντήσεων και την υλοποίησε με τους μαθητές των σχολείων, που στόχο είχε την αντιμετώπιση των κινδύνων και των αιτιών που μπορεί να οδηγήσουν σε προβληματική χρήση του Διαδικτύου. Η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και έκδηλη την ικανοποίηση των μαθητών για την συμμετοχή τους σε αυτό.

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές, όπως επίσης και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα, ελπίζοντας τα μηνύματα, που ακούστηκαν και μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων, να τους συνοδεύουν και στην συνέχεια της ενασχόλησης τους με το Διαδίκτυο.

Ως πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ» μπορώ να σας διαβεβαιώσω, εκ μέρους του Δ.Σ. και του Επιστημονικού και Διοικητικού προσωπικού, ότι το Κέντρο θα είναι πάντα δίπλα σε όλες τις προσπάθειες που στόχο έχουν την πρόληψη της ψυχοκοινωνικής υγείας των νέων.

*Ο Αθανάσιος Μασλαρινός είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "ΟΑΣΙΣ" της Π.Ε. Σερρών

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 02 Ιουν. 2017 - 12:07