Κεκλεισμένων το Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός - Πότε διεξήχθη η τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση ;

Ολυμπιακός και Πανσερραϊκός τίθενται αντιμέτωποι στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League και η μεταξύ τους συνάντηση έρχεται μετά από πολλά χρόνια. Όμως αυτή δεν θα έχει την παρουσία κόσμου.

Οι «ερυθρόλευκοι» και τα ''λιοντάρια'' αναβιώνουν στιγμές... σεζόν 2010-11, αφού αυτή ήταν και η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους. Ειδικότερα, στις 15 Ιανουαρίου του 2011 οι Σερραίοι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-2. Μάλιστα, το παιχνίδι αυτό καθαυτό ήταν απίστευτο σε όλη τη διάρκεια του.

Ο σύλλογος του Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το προβάδισμα που πήρε, βρέθηκε να χάνει με σκορ 1-2. Ο Ριέρα ισοφάρισε σε 2-2 και όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Εντούτοις, ο Ολυμπιακός λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα εις διπλούν και έτσι επικράτησε με 4-2.

Ωστόσο, η τότε με την τώρα αναμέτρηση έχουν μία σημαντική διαφορά και αυτή έχει να κάνει με την παρουσία κόσμου. Ειδικότερα, εν αντιθέσει με το παιχνίδι της σεζόν 2010-11, ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία φιλάθλων, αφού οι Πειραιώτες έχουν τιμωρηθεί με ποινή κεκλεισμένων των θυρών. 

Αφορμή στάθηκαν τα επεισόδια στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, τα οποία και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είχε προηγηθεί το γκολ του Πέτρου Μάνταλου και οι έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς το πρόσωπο του Ντάβιντε Μάσα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 17 Αυγ. 2023 - 11:17