Η τύχη… δεν τους χαμογέλασε

-Εντοπίστηκε κατάστημα που διενεργούσε

παράνομα τυχερά παιχνίδια

Θέλησαν να προκαλέσουν την τύχη τους αλλά αυτή όχι μόνο τους γύρισε την πλάτη αλλά κατέληξαν να συλληφθούν. Ίσως η κακή τους τύχη να οφείλεται στο γεγονός ότι στο κατάστημα που διενεργούσε τα παράνομα τυχερά παιχνίδια είχαν συγκεντρωθεί εκείνη τη στιγμή 13 «παίκτες»!

Ο αιφνιδιαστικός και συντονισμένος έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 16 άτομα, ηλικίας από 32 έως 64 ετών, για τη διενέργεια παρανόμων τυχερών παιγνίων («φρουτάκια»).

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ο 52χρονος ημεδαπός, που λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μαζί με δύο ακόμα εργαζόμενους στο κατάστημα, διευκόλυναν τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, σε συνολικά 13 πελάτες – «παίκτες», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 30 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο υπολογιστές που λειτουργούσαν ως εξυπηρετητές (servers), καθώς και το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ.

Τη στιγμή του ελέγχου απουσίαζε ο 42χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 23 Δεκ. 2015 - 11:18