Η Καίτη Εμμανουηλίδου ένας άνθρωπος του πολιτισμού και του αθλητισμού έφυγε από κοντά μας

Η τοπική κοινωνία των Σερρών θρηνεί την απώλεια της Καίτης Εμμανουηλίδου, η οποία για πολλές δεκαετίες αγωνίσθηκε με πάθος και υπηρέτησε από διάφορα μετερίζια τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της περιοχής μας.

Υπηρέτησε με επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και διετέλεσε πρόεδρος της πρώην ΔΕΠΚΑ Σερρών. Άνθρωπος που διακρινόταν για το ήθος και την ευγένειά του η Καίτη Εμμανουηλίδου διέθετε όραμα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και ήταν υπέρμαχος της εξωστρέφειας και της προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

emmanouilidou_kaiti.jpg

Προς αυτή την κατεύθυνση ανέλαβε πλειάδα πρωτοβουλιών και προέτρεψε πολλούς φορείς και δήμους να συμμετέχουν σε διεθνείς δράσεις και θεσμούς με στόχο την εξωστρέφεια.

Προς αυτή την κατεύθυνση αγωνιζόταν και η ίδια ως πρόεδρος του παραρτήματος Σερρών της Unesco.

 

Συλλυπητήρια από τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό

Η διοίκηση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την εκδημία της αντιπροέδρου του Καίτης Εμμανουηλίδου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό της κ. Καίτης Εμμανουηλίδου, Αντιπροέδρου του συλλόγου μας και υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων, συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει στην οικογένεια και στους συγγενείς της τα θερμά του συλλυπητήρια.

2. Να καταθέσει αντί στεφάνου στην μνήμη της ένα ποσό στην Κωστοπούλειο Στέγη.

3. Να αναρτηθεί το παρόν στην ιστοσελίδα και στα social media του συλλόγου μας».

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 12 Απρ. 2023 - 14:15