Η αλληλεγγύη των Σερραίων έκανε το «καθήκον» της για την κυκλοφορία του «λευκού ταξί»

Συγκεντρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτούνται για τις τεχνικές τροποποιήσεις που θα επιτρέψουν στο «λευκό ταξί» να διευκολύνει τις μετακινήσεις συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα.

Τα έσοδα προήλθαν από τη μουσική παράσταση του Λευτέρη Αερόπουλου θερινό θεατράκι Σερρών.

Ο Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, με ανακοίνωσή του απευθύνει ευχαριστίες προς τους διοργανωτές της συναυλίας και καλεί την περιφερειακή ενότητα να συμπληρώσει το ποσό που απαιτείται για την εκτέλεση των τεχνικών τροποποιήσεων που θα επιτρέψουν την κυκλοφορία του αυτοκινήτου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες Σερραίους και Σερραίες που τόσο με τη φυσική τους παρουσία, όσο και με την οικονομική τους στήριξη συνέβαλαν στην επιτυχία της παράστασης «Ερωτό-κυκλοι», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 05/07 στο Τα έσοδα της παράστασης θα αξιοποιηθούν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επαναλειτουργία του ειδικού αυτοκινήτου για τη μεταφορά των ΑμεΑ, του περιβόητου «Λευκού ταξί». Το όχημα αυτό, που είναι απολύτως απαραίτητο στην εξυπηρέτηση βασικών αναγκών των ατόμων με κινητικά προβλήματα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακινητοποιημένο λόγο της οικονομικής αδυναμίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να προβεί στιςαπαραίτητες τεχνικές τροποποιήσεις, ώστε η κυκλοφορία του αυτοκινήτου να είναι σύμφωνη με τους κανόνες ασφαλείας.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε στο Σερραϊκό λαό και ιδιαίτερα στις οικογένειες ανθρώπων με σοβαρά κινητικά προβλήματα, ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτούνταν για την τεχνική τροποποίηση του αυτοκινήτου έχει συγκεντρωθεί. Αυτό που εκκρεμεί πλέον είναι να συμπληρωθεί το ποσό με τα χρήματα που έχει υποσχεθεί ότι θα εξασφαλίσει η Π.Ε. Σερρών γι’ αυτό το σκοπό.

Από σήμερα κιόλας όλοι οι πολιτειακοί παράγοντες του νομού, δήμαρχοι, περιφερειακή ενότητα, βουλευτές, θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να μην υπάρξουν άλλες κωλυσιεργίες και το θέμα της λειτουργίας του αυτοκινήτου να λυθεί άμεσα και οριστικά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Μαέστρο Λευτέρη Αερόπουλο αλλά και όλο το Μουσικό Εργαστήρι Σερρών, Αλεξάνδρα Καραθανάση, Μυρτώ Αετοπούλου, Δημήτρη Ναζηρίδη, Γιώργο Βρανά, Ευαγγελία Αφείδου,  Γιάννη Φτερούγα, Ειρήνη Βάκουλη.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης:

  • Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών
  • Ιατρικός  Σύλλογος Σερρών
  • Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σερρών
  • Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών
  • Λύκειο Ελληνίδων Σερρών
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πνεύματος Σερρών
  • Φαρμακευτικός Σύλλογος Σερρών
  • Κρητική Αδελφότητα Σερρών – Το αρκάδι»

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 09 Ιουλ. 2017 - 21:21