Επιτόπια επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Κοίμηση για την κατασκευή νέου σύγχρονου νηπιαγωγείου

«Κλείδωσε» η κατασκευή νέου σύγχρονου νηπιαγωγείου στην Κοίμηση του Δήμου Ηράκλειας, μετά από επιτόπια επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής.

 

kostas_karamanlis_nipiagogeio_koimisis_1.jpg

Το θέμα ανακίνησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Δημήτριος Τζίκας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες επιδίωξε συνάντηση με τον κ. Καραμανλή, μαζί με τον πρόεδρο της Κοίμησης κ. Άγγελο Ατλάση. Στην συνάντηση παραβρέθηκε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου της Κοίμησης κ. Δίγκα και μέλη του ίδιου συλλόγου.

kostas_karamanlis_nipiagogeio_koimisis_2.jpg

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου νηπιαγωγείου στην Κοίμηση. Η θέση του κ. Καραμανλή ήταν να μην προτιμηθεί μία προκατ κατασκευή καθώς το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ωρίμανση του έργου δε διαφέρει.

karamanlis_kostas_tzikas_dimitris.jpg

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης. Οι διαδικασίες για την κατασκευή του έργου θα «τρέξουν» άμεσα καθώς ήδη υπάρχει οικόπεδο που είναι χαρακτηρισμένο ως νηπιαγωγείο.

Ο κ. Τζήκας με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την άμεση ανταπόκρισή του.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 23 Φεβ. 2023 - 09:14