Ενίσχυση του Πανσερραϊκού στις θέσεις του ψηλού και του περιφερειακού

Η ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού ενισχύει τις θέσεις του ψηλού και περιφερειακού με τις προσθήκες των Δημήτρη Χατζηανδρέου και Χρήστου Ιακωβίδη. Πρόκειται για δύο παίκτες με εμπειρία στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα «λιοντάρια».

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Η φιλόδοξη ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού συνεχίζει να «χτίζεται» με μελετημένες κινήσεις, ώστε όχι μόνο να είναι ανταγωνιστική, αλλά και να διακριθεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Προφανώς, η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος απαιτεί γερές βάσεις, και για το λόγο αυτό δε θα μπορούσαν να λείπουν από την ομάδα δυο έμπειροι αθλητές που τα προηγούμενα χρόνια έχουν προσφέρει τα μέγιστα ήδη σε αυτήν.

Ο «αρχηγός» Χρήστος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1981, έχει ύψος 1,87 μέτρα και αγωνίζεται ως περιφερειακός στις θέσεις του «point» και «shooting guard». Συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ περίπου 10 χρόνια αγωνιζόμενος σχεδόν με όλες τις ομάδες του νομού μας: Ηράκλεια (2008-2010), Ρούπελ Σιδηροκάστρου (2010-2011), Ορφέας Ν. Σκοπού (2011-2012). Τα τέσσερα (4) χρόνια  (2012-2016) που έπαιξε με την κόκκινη φανέλα των «λιονταριών» διετέλεσε αρχηγός της ομάδας, και ήταν αυτός που σήκωσε το πιο πρόσφατο κύπελλο της ιστορίας της το 2013! Προέρχεται από μια «γεμάτη» και πετυχημένη αγωνιστική χρονιά ως παίκτης του Ορφέα Ν. Σκοπού στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 Ο «ψηλός» Δημήτρης Χατζηανδρέου είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.98 μέτρα και, αγωνιζόμενος στη θέση του «center», πέρασε ήδη από τον Πανσερραϊκό την τριετία 2013-2016. Νωρίτερα, το 2011-13 έπαιξε με τους Ικάρους στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε και αυτός με την ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού στην Γ’ Εθνική.

Οι δυο ικανοί και έμπειροι αθλητές που επιστρέφουν στην ομάδα μας, έχουν αγωνιστεί επί χρόνια μαζί, ενώ πέρυσι έπαιξαν και σε υψηλότερη κατηγορία υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Φώτη Κοκολιού. Οι προσθήκες αυτές ενισχύουν το ρόστερ των «λιονταριών» και αναμένεται να συνδράμουν σε δύο καίριες θέσεις, τόσο στην περιφέρεια όσο και στη γραμμή των ψηλών».

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 20 Ιουλ. 2017 - 01:12