Δύο «ελπιδοφόρες» μεταγραφές για την ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού

Το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού προχώρησε στις μεταγραφές δύο νέων ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα σε καίριες θέσεις και αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή της προσπάθεια για διάκριση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος γεννήθηκε το 1998 , έχει ύψος 1.99 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του Center. Ξεκίνησε  το μπάσκετ στον Αρκαδικό, και μόλις στα 15 του έτη εντάχτηκε στην αντρική ομάδα του συλλόγου με την οποία αγωνίστηκε τέσσερις (4) σεζόν, τρεις (3) στην Α2 και μία (1) στην Α1 Εθνική κατηγορία με λίγες συμμετοχές. Πέρυσι ήταν παίκτης των Ικάρων στην Γ’ Εθνική.

            Ο Νίκος Χατζηστεφάνου είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 1.85 μέτρα και αγωνίζεται εξίσου στις θέσεις του point και shooting guard. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΣΑΠΚ Νεάπολης, όπου αγωνίστηκε μέχρι το εφηβικό. Πέρυσι έπαιξε με τον ΑΟ Σερρών στο τοπικό πρωτάθλημα και είχε μια «γεμάτη» χρονιά σε συμμετοχές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της Σερραϊκής ομάδας μέχρι και τα play of, αφού σκόραρε κατά μέσο όρο περίπου 14 πόντους ανά παιχνίδι.

            Οι δυο αθλητές ήταν οι πρωταρχικοί μεταγραφικοί στόχοι του Πανσερραϊκού, διότι ξεχωρίζουν όχι μόνο για τα προσόντα τους ως αθλητές, αλλά και για το ήθος τους ως άνθρωποι. Αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από τις ομάδες του Αρκαδικού και της Νεάπολης, τις διοικήσεις των οποίων ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Ο Βαγγέλης και ο Νίκος «αγκαλιάστηκαν» από την πρώτη στιγμή από τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας, και ευχόμαστε στο πέρασμα του χρόνου να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο με τον Πανσερραϊκό, μιας και θα παραμείνουν στην πόλη μας τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια ως φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών.

             

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 12 Ιουλ. 2017 - 17:56