Διπλή δωρεά στη Στέγη Προστασίας Ανηλίκων από την «Λέσχη Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς»

Η πρώτη δωρεά αφορά την αγορά ενός κλιματιστικού, ενός πλυντηρίου και μιας ηλεκτρικής σκούπας, χάρη στα οποία κατέστη  δυνατή η λειτουργία της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων και η φιλοξενία των πρώτων ατόμων. 

stegi_prostasias_anilikos_dorea_lesxi_laions_serres_strimonias.jpg

Στη φωτό από αριστερά: Χρήστος Παπαπαύλου, Λ. Μαρία Παλάζη, Άννα Κωστοπούλου, Λ. Δήμητρα Παναγιωτάκη, Λ. Μαυρίδου Μαριέττα, Λ. Μπαλαούρα Ντόρα, Λ. Τζεβελέκου Λίλα, Ολυμπία Παχαδίρογλου, Λ. Φένια Βερβέρη, Ελένη Χατζηβασιλείου. 

 

Η δεύτερη προσφορά σχετίζεται με την προμήθεια τροφίμων μακράς διαρκείας για την πρωινή σίτιση των φιλοξενούμενων στον χώρο, τα οποία παρέδωσαν αυτοπροσώπως  η Πρόεδρος Μαρία Παλάζη, εκπρόσωποι του Δ.Σ. και μέλη της «Λέσχης Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς». 

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στα μέλη η Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Ανηλίκων Άννα Κωστοπούλου, η Αντιπρόεδρος Ολυμπία Παχαδίρογλου, η Επιμελήτρια Ανηλίκων Ελένη Χατζηβασιλείου και τα μέλη Χρύσα Δρογουσλή και Χρήστος Παπαπαύλου.

stegi_prostasias_anilikos_dorea_lesxi_laions_serres_strimonias_2.jpg

Ο Χριστουγεννιάτικος χορός που διοργάνωσε η Λέσχη απέδωσε πλούσιους καρπούς αγάπης και προσφοράς, που μετουσιώθηκαν στην πραγματοποίηση του αναφερθέντος σημαντικού κοινωφελούς έργου. 

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη της «Λέσχης Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς» ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες τους, για την ανταπόκρισή τους και τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της παραπάνω δωρεάς . 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 08 Μαρ. 2023 - 11:33