Champions League: Μπαρτσελόνα από τα παλιά άλωσε το Παρίσι με μαέστρο Τσάβι

Ο Τσάβι έδωσε ρεσιτάλ και η Μπαρτσελόνα βλέπει ημιτελικά! Οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν από το «Παρκ ντε Πρενς» επικρατώντας 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για την τετράδα του Champions League.

Σπουδαίο κοουτσάρισμα από τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος κατέβασε μια εξαιρετική ενδεκάδα στο πρώτο μέρος που έσβησε την ομάδα του… δασκάλου του, Λουίς Ενρίκε, ενώ έβαλε το χεράκι του στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές του χάρισε τεράστια νίκη στην Μπαρτσελόνα, αφού ο Πέδρι έφτιαξε το 2-2 και ο Κρίστενσεν σκόραρε το 3-2.

Παράλληλα, με τους Κουντέ-Κουμπαρσί σε μεγάλο βράδυ, ο Εμπαπέ ήταν… άφαντος και δεν έκανε το παραμικρό, με τους Ντεμπελέ, Βιτίνια, Μπαρκολά να παλεύουν μόνοι τους από πλευρά Παριζιάνων!

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Μέντες, Μαρκίνιος, Μπεράλδο, Ερναντέζ, Βιτίνια, Ρουίθ (86' Ράμος), Κανγκ-Ιν (61' Ζαΐρ-Εμερί), Ασένσιο (46' Μπαρκολά), Εμπαπέ, Ντεμπελέ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ (75' Κρίστενσεν), Γκιντογκάν (86' Φερμίν), Ρομπέρτο (61' Πέδρι), Γιαμάλ (61' Φέλιξ), Λεβαντόφσκι, Ραφίνια (76' Τόρες)

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 11 Απρ. 2024 - 10:01