Από τους ιατρούς του ΠΕΔΥ η συμπλήρωση των ατομικών δελτίων υγείας

Σχετικά με την έκδοση των ΑΔΥΜ (Ατομικών  Δελτίων Υγείας ) των μαθητών ηλικίας από 14 ετών και πάνω, το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών γνωστοποίησε ότι από φέτος θα συμπληρώνονται αποκλειστικά από τους ιατρούς (Παθολόγους ή Γενικής Ιατρικής)  του ΠΕΔΥ Σερρών (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) το οποίο αποτελεί Δημόσια Δομή Παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και περιλαμβάνει όλες τις μονάδες υγείας του ΕΟΠΠΥ καθώς και τα Κέντρα Υγείας (Ν. 4238/17.2.2014).

Οι μαθητές άνω των 14 ετών, της πόλεως των Σερρών θα απευθύνονται για τη συμπλήρωση των ΑΔΥΜ στους ιατρούς (Παθολόγους ή Γενικής ιατρικής ) του  ΠΕΔΥ Σερρών που στεγάζεται στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου Σερρών κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνο 23210 65493).

Οι μαθητές της πόλεως των Σερρών κάτω των 14 ετών  θα απευθύνονται για τη συμπλήρωση των ΑΔΥΜ στους Παιδίατρους του Νοσοκομείου Σερρών , μόνο κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνο 23210 51410).

Όλοι οι μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επαρχίας περιφερείας Σερρών,  ,ανεξαρτήτου ηλικίας, θα εξυπηρετούνται για τη  συμπλήρωση των ΑΔΥΜ  από τους Ιατρούς (Παθολόγους, Παιδίατρους ή Γενικής ιατρικής ) των οικείων  Κέντρων  Υγείας και  Περιφερειακών  Ιατρείων.

Πιο αναλυτικά :

Για παιδιά που θα φοιτήσουν  σε Παιδικούς  Σταθμούς : Παιδίατρος (Γνωμάτευση όχι ΑΔΥΜ).

Για παιδιά που θα φοιτήσουν  σε Νηπιαγωγείο:  Παιδίατρος ή Γενικής Ιατρικής.

Για παιδιά που θα φοιτήσουν  στην Α  και Δ Δημοτικού:  Παιδίατρος η Γενικής Ιατρικής.

Για παιδιά που θα φοιτήσουν  στην Α΄ Γυμνασίου:  Παιδίατρος η Γενικής Ιατρικής.

Για παιδιά που θα φοιτήσουν  στην Α΄ Λυκείου : Παθολόγος ή Γενικής Ιατρικής

Η παραπομπή των παιδιών σε ειδικότητες γιατρών πέραν των προαναφερομένων  (Καρδιολόγος,οφθαλμίατρος )θα γίνεται μόνο εάν υπάρξουν κατά την ιατρική εξέταση ανάλογα ευρήματα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 14 Ιουλ. 2016 - 14:39